Polisa privatnosti

Poštujemo i štitimo Vašu privatnost. U daljem tekstu možete pročitati o tome kako postupamo sa Vašim ličnim podacima.

iTberza obrađuje Vaše podatke o ličnosti u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti kao i drugim važećim zakonskim propisima. U svakom trenutku korisnik može povući dozvolu o obradi podataka obaveštavanjem na email adresu podrska@itberza.rs.

Sav materijal na itberza.rs je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom pravima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Sva pravna lica od kojih portal itberza.rs dobija podatke o proizvodima i cenama odgovaraju za tačnost prosleđenih podataka. itberza.rs ne može odgovarati za štetu nastalu korišćenjem neispravnih podataka prikupljenih od ostalih pravnih lica, tj. prodavaca.

Linkovi na sajtu itberza.rs koji vode na sajtove drugih prodavaca služe samo da bi Vama olakšali kupovinu.

iTberza.rs ne kontroliše ove sajtove i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. iTberza.rs ne garantuje ispravnost cena niti dostupnost proizvoda i sve informacije koje pruža su isključivo informativnog karaktera. Svaki podatak vezan za proizvode morate proveriti isključivo direktno sa prodavcem.

Prilikom posete naše internet stranice, pretraživač koji koristite na Vašem uređaju će automatski i bez Vaše aktivnosti poslati na server naše internet stranice: 

- IP adresu uređaja sa kog je poslat poziv ka našem sajtu

- Datum i vreme pristupa 

- internet stranicu/aplikaciju sa koje se pristupa (referrer URL) 

- pretraživač koji koristite kao i operativni sistem računara koji koristite

Pravila o postupanju s „kolačićima“

iTberza koristi kolačiće. Kolačić (Cookie) je mali tekstualni dokument koji je uskladišten na Vaš uređaj dok posećujete web sajtove. Kolačiće koristimo u razne svrhe npr. za ispravan rad sajta, marketinške svrhe ili u svrhu analize posećenosti/prometa sajta. Kolačiće koje mi postavljamo su “kolačići treće strane”. Možete u svakom momentu pretraživača izbrisati ili sprečiti cuvanje određenih kolačića na vasem uređaju. Međutim, ovo može ograničiti funkcionalnost internet stranice i samim tim naših usluga koje Vam putem internet stranice pružamo. iTberza portal koristi i privremene kolačiće tzv. (Session cookies) koji se čuvaju na Vašem uredjaju ali se automatski brišu nakon zatvaranja web pretraživača.

Kolačići od treće strane - postoji nekoliko spoljašnjih servisa koji korisniku čuvaju limitirane kolačiće (Facebook, Instagram, Google Analytics i AdWords).

Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ekupi.rs, a najčešće služe kao pomoć pri tumačenju ponašanja korisnika i u marketinške svrhe. 

Naša internet stranica koristi Google analitiku, uslugu web analitike koju pruža Google Inc. (“Google”). Google analitika koristi “kolačiće” a informacije koje generiše kolačić o Vašoj upotrebi ove web lokacije.

Poslednji put izmenjeno: 2/28/21, 3:31 AM